NIEUWS

Bijna herfstvakantie, bijna Kinderspaarweken

21 oktober t/m 1 november Kinderspaarweken

Slim leren omgaan met geld, doe je door te oefenen. Zo leert jouw kind met zakgeld de waarde van geld kennen, goed sparen én verstandig uitgeven. Daarom is het verstandig om op tijd te beginnen met leren over geld. We helpen je graag op weg! Hoeveel zakgeld spreek jij af met je kind, en hoeveel zakgeld krijgt hij of zij per klusje? Spreek het officieel af door beide een handtekening te zetten! Download het Zakgeldcontract en de Klusjeskaart

Slim geld sparen

Maak sparen leuk met een mooie spaarpot, of laat je kind zelf zijn of haar eigen geld storten bij de RegioBank. Zo ziet een kind duidelijk het verschil tussen spaargeld en geld om uit te geven. Maak sparen nog leuker met een spaardroom: waar spaar je voor en hoe ver ben je al? Met een spaarmeter-kleurplaat kan je kind snel zien hoeveel hij of zij al gespaard heeft. Download de Spaarmeter.

Slim geld uitgeven

Mensen die goed met geld omgaan, weten waar ze hun geld aan uitgeven. Ook jouw kind kan dit leren met ons kasboekje voor kinderen. Zo zien ze eenvoudig per week wat ze gekregen hebben, uitgegeven hebben en daarmee overhouden (of niet). Download het kinder kasboek.

Vanaf 8 jaar kun je bij de RegioBank een speciale Jeugdpas aanvragen, zo kunnen kinderen vertrouwd raken met online bankieren en betalen met een bankpas. Handig als je je kind bijvoorbeeld digitaal zakgeld geeft.

Kinderspaarweken

Heeft jouw (klein)kind een volle spaarpot? Jullie zijn van harte welkom bij ons kantoor om het spaargeld te storten. Elk kind mag een cadeautje uitzoeken, en we vertellen je kind alles wat jullie willen weten over omgaan met geld.

Dijkstra de Boer: Uw zelfstandig adviseur van de RegioBank. Je vindt ons aan de Spanjaardslaan 141, Leeuwarden

Nieuwsgierig geworden?

Wij laten u bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan! Kies hieronder uw manier.

Afspreken?

Vraag een persoonlijk
en vrijblijvend
gesprek aan

Bellen?

Liever telefonisch
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Binnenlopen?

Plan de route naar
ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.